Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mała zapiekanka z gorgonzolą i pomidorem

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bułka 1 szt
masło do posmarowania bułki
pomidor 4 nieduże plasterki
gorgoznola wg upodobań
szynka gotowana 2 plastry
szczypiorek do posypania

Przepis i sposób przygotowania na: Mała zapiekanka z gorgonzolą i pomidorem

Bułkę kroimy na pół i smarujemy odrobiną masła. Kładziemy szynkę i po 2 plasterki pomidora na każdą połówkę bułki. Przykrywamy niedużymi kawałkami gorgonzoli. Zapiekamy w temperaturze 180 stopni do chwili aż ser się rozpuści, a bułka lekko przyrumieni. Posypujemy posiekanym szczypiorkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Tatli 05.02.2012 09:42
o jejku, pychaaa
gusia1000 26.01.2012 12:28
Pycha.
Jarlin 14.01.2012 21:17
pyszna :)
smakowita 24.11.2011 20:37
pięknie się prezentuje
MAR3STA 20.11.2011 22:52
świetnie wygląda
Wacław 19.11.2011 09:27
piękna i pyszna :B)
SylwiaMagdaSabin 18.11.2011 13:03
miodzio
pacpaw 17.11.2011 19:45
musi być wyrazista w smaku :o)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak