Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jagodynka

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cukier żelujący 1 kg
cynamon 1 łyżki
Goździki całe Prymat 1 łyzeczka
jagody 1 kg

Przepis i sposób przygotowania na: jagodynka

połowę jagód dokładnie zmiksować całe jagody wymieszać z cukrem i pozostawić na noc potem konfiturę doprawić cynamonem i gożdzikami całość zagotować i mieszając napełniać słoiki i zamknąć przechowywać w ciemnym miejscu

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Juleczka20 19.12.2011 08:51
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak