Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gruszki w bekonie

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

gruszka 5 sztuk
ocet winny 1 łyżka
bekon 10 plasterków
oliwa
Goździki całe Prymat 2 sztuki
wino wytrawne 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Gruszki w bekonie

Gruszki obieramy, gotujemy 2 min z dodatkiem octu, wina, goździków. Studzimy, owijamy bekonem i smarujemy oliwą. Zapiekamy w piekarniku ok. 5 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak