Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z czerwonej kapusty i kukurydzy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Kukurydza z Puszki 1/2 puszki
oliwa 1 łyżka
sól do smaku
cukier 1 szczypta
ocet winny kilka kropel
kapusta czerwona 1/2 główki

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z czerwonej kapusty i kukurydzy

Kapustę czerwoną szatkujemy. Dodajemy kukurydzę. Oliwę mieszamy z octem i polewamy nią warzywa. Posypujemy cukrem i mieszamy. Odstawiamy do lodówki na 2 godziny. Przed podaniem trzeba zamieszać.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pajbek 02.01.2014 11:46
Lubię takie połączenie składników :-)
gosia1988 22.11.2012 07:55
fajna
Maniek2 14.03.2012 11:34
robię taką
Magdalena1110 24.02.2012 16:35
ciekawa
iga2 05.01.2012 22:26
smaczna
Justyna Jussstiii 01.01.2012 11:41
super
halina17 16.11.2011 18:30
smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak