Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka fasolkowa

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

fasola czerwona 1 puszka
fasola biała 1 puszka
kukurydza 1 puszka
pieczarki marynowane 1 słoik
szynka konserwowa 35 dkg
ogórki konserwowe 6 szt
jogurt naturalny 2 łyżki
sól
pieprz
majonez 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka fasolkowa

Fasolkę i pieczarki umyć i pokroić w połówki, połączyć z kukurydzą. Ogórki i szynkę pokroić w niewielkie kawałki (szynkę w większe od ogórków),dodać sól pieprz i połączyć z jogurtem i majonezem. Dokładnie wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak