Składniki:
wątróbka | 20 dag |
płuca z prosięcia | 20 dag |
pieczarki | 20 dag |
cebula | 1 szt |
kajzerka | 1 szt |
jaja | 3 szt |
pietruszka | 3 łyżki |
masło | 2 łyżki |
pieprz | |
sól | |
cielęcina | 40 dah |
słonina | 10 dag |
wątróbka | 20 dag |
płuca z prosięcia | 20 dag |
pieczarki | 20 dag |
cebula | 1 szt |
kajzerka | 1 szt |
jaja | 3 szt |
pietruszka | 3 łyżki |
masło | 2 łyżki |
pieprz | |
sól | |
cielęcina | 40 dah |
słonina | 10 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: