Składniki:
ser edam | 20 dag |
masło | 10 dag |
mąka | 10 dag |
bulion | 1 litr |
żółtko jajek | 4 szt |
śmietana | 5 dag |
pietruszka | 1 natka |
gałka muszkałkowa | 1 szt |
czosnek | 1 szt |
pieprz | |
wino wytrawne | 1 kieliszek |
ser edam | 20 dag |
masło | 10 dag |
mąka | 10 dag |
bulion | 1 litr |
żółtko jajek | 4 szt |
śmietana | 5 dag |
pietruszka | 1 natka |
gałka muszkałkowa | 1 szt |
czosnek | 1 szt |
pieprz | |
wino wytrawne | 1 kieliszek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: