Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Beza z kiwi

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Krem budyniowy (patissiere) z 1 opakowanie
kiwi 6 szt
beza 3 migdałowa

Przepis i sposób przygotowania na: Beza z kiwi

Połowę kremu i użyć do przełożenia bezy a drugą połowę wyłożyć na wierzch tortu. Udekorować pokrojonym kiwi, posypać listkami mięty i startą skórką z limonki, kiwi skropić sokiem z limonki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak