Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

brzoskwinie nadziewane ryżem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

brzoskwinie 4 sztuki
wiśnie 8 sztuk
cukier 1 łyżeczka
ryż 30 g
mleko trochę
śmietanka słodka trochę

Przepis i sposób przygotowania na: brzoskwinie nadziewane ryżem

Ryż z cukrem ugotować na mleku, po wystygnięciu dodać mieszając 1 łyżkę śmietany. Brzoskwinie przeciąć na pół, usunąć pestki, kopiasto nadziewać ryżem, przybrać bitą śmietaną i na każdej połówce brzoskwini ułożyć jedną wiśnię.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak