Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Panierowany ser Camembert

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ser camembert 2 szt
płatki kukurydziane 2 szklanki
jajko 1 szt
pieprz do smaku
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Panierowany ser Camembert

Serki przekroić w poprzek,oprószyć pieprzem,zaś płatki kukurydziane pokruszyć jak najdrobniej. Serki moczyć w roztrzepanym jajku i panierować w płatkach kukurydzianych. Smażyć na rozgrzanym tłuszczu. Najlepiej podawać z dżemem lub żurawina.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ada-Gaba 23.08.2012 13:46
ciekawy przepis
Andysz 23.07.2012 07:52
rewelacja

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak