Szaszłyki z wieprzowiny z papryką

Szaszłyki z wieprzowiny z papryką

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wieprzowina

    40 dkg
  • papryka

    2 szt
  • oliwa

    2 łyżki
  • sól, pieprz

    do smaku
  • cebula

    4 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mięso pokroić w kostkę. Cebulę pokroić w talarki, paprykę w plasterki. Na drewniane szpikulce nabijać na przemian mięso, paprykę i cebulę. Posmarować z wierzchu oiwą i posypac pieprzem i solą. Piec na ruszcie 5 min z każdej strony

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat