Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szaszłyki z wieprzowiny z papryką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wieprzowina 40 dkg
papryka 2 szt
oliwa 2 łyżki
sól, pieprz do smaku
cebula 4 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Szaszłyki z wieprzowiny z papryką

Mięso pokroić w kostkę. Cebulę pokroić w talarki, paprykę w plasterki. Na drewniane szpikulce nabijać na przemian mięso, paprykę i cebulę. Posmarować z wierzchu oiwą i posypac pieprzem i solą. Piec na ruszcie 5 min z każdej strony

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak