Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kapusta z grochem i grzybami

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 1 kg
grzyby suszone
sól
pieprz
śmietana

Przepis i sposób przygotowania na: kapusta z grochem i grzybami

groch moczymy,kapustę odciskamy,kroimy gotujemy do miękkości .z połowy grochu przygotowujemy purree,resztę lekko rozdrabniamy,przekładamy puree do kapusty.na patelnię wlewamy śmietanę i gotujemy,aż zacznie się lekko rumienić,dodajemy do kapusty,mieszamy z resztą grochu i masłem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Norgiusz 16.09.2012 15:21
fajna
Izabela/bella81 28.11.2011 10:38
z grzybami jeszcze nie jadłam
agnieszka214 16.11.2011 16:16
uwilbiam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak