Salatka z tuńczykiem i oliwkami

Salatka z tuńczykiem i oliwkami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta pekińska

    1 szt
  • jogurt naturalny

    50 gram
  • majonez

    1 łyżka
  • oliwki zielone

    1/2 szklanki
  • tuńczyk w sosie własnym

    1 puszka
  • papryka czerwona

    2 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę pokroić na kawałki, paprykę pokroić w paseczki, oliwki pokroić w plastry. Jogurt zmieszać z majonezem i czosnkiem, dodać sól i pieprz. Wszystko razem wymieszać, na końcu dodać kawałki tuńczyka oraz posypać na górze na całej szerokości miski plasterkami oliwek.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

krystyna24

27.10.2011 14:02
lubie wszystko co ztunczykiem

goofy9

08.10.2011 22:45
uwielbiam tuńczyka

Kate131

29.06.2010 08:07
nie lubię tuńczyka,ale moj mąż tak,wiec wyprubuje

banditka

28.06.2010 22:16
DO PRZEPISU: Dodać 1 ząbek czosnku.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat