Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa rybna po duńsku

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wywar z warzyw 1,5 l
ryba 400 g
ogórek konserwowy 1 szt
papryka konserwowa 2 strąki
ziemniaki obrane 2 szt
ser żółty 50 g
natka pietruszki
sól do smaku
pieprz do smaku
śmietana 1/2 szkl

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa rybna po duńsku

Oczyszczoną rybę opłukać ,oddzielić od ości,pokroić razem z ziemniakami,zalać wywarem,ugotować,ogórki i paprykę pokroić w paseczki,włożyć do zupy,wlać śmietanę,dodać posiekaną natkę pietruszki,doprawić do smaku,na koniec posypać startym serem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Grazyna0211 26.12.2011 16:36
bardzo fajny przepis
Ewelina38 18.11.2011 19:04
ciekawie się zapowiada, ja nigdy nie gotowałam zupy rybnej
MAR3STA 16.11.2011 17:20
takiej jeszcze nie jadłam
Tyska 15.11.2011 21:38
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak