Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa rybna po huzarsku

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wywar z warzyw 1,5 l
śmietana 1/2 szkl
ryba oczyszczona 500 g
koperek
natka pietruszki
makaron gwiazdki kilka łyżek
sól do smaku
pieprz do smaku
jajko ugotowane na twardo 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa rybna po huzarsku

Oczyszczoną rybę opłukać,oddzielić mięso od ości,pokroić w kostkę,zalać wywarem,ugotować,pod koniec dodać makaron,następnie połączyć ze zmielonymi jajkami i posiekaną zieleniną oraz śmietaną,doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

joanna77 05.03.2012 13:34
smaczne
MAR3STA 16.11.2011 17:16
trzeba wypróbować

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak