Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica z boczkiem i pomidorami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 6 szt.
boczek wędzony 4 plasterki
pomidor 1 szt.
sól do smaku
masło/margaryna 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica z boczkiem i pomidorami

Na patelni rozgrzać masło, dodać boczek w plasterkach. Jaja rozbić widelcem, dodać sół i pieprz czarny, wymieszać, dodać do boczku. Pomidor umyć, usunąć zieloną część, pokroić dowolnie, dodać do jajek, wymieszać. Jajecznicę wyłożyć na talerze, posypać pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Beatris 22.11.2011 11:37
Smaczna jajecznica.
ronald88 22.11.2011 10:58
super
Wacław 20.11.2011 19:41
pyszne śniadanko !
Kamila/kami007 20.11.2011 12:32
mniam
kriso 18.11.2011 18:34
rewelacja

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak