Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gałka mięsna

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso mielone 35 dag
bułka
jajko 1
cebula
ząbek czosnku 1
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Gałka mięsna

Mięso wymieszać z bułką, jakiem, dodać pokrojoną cebule. Przyprawić do smaku. Uformować gałki. Wrzucić najlepiej do zupy, lub wody i gotować ok. 20 minut. Gotowe.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

SmacznaPyza 15.11.2011 19:19
na prawdę nie rozumiem jak można wstawić zdjęcie na którym w ogóle nic nie widać! wstyd....

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak