Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

PANIEROWANY OSCYPEK Z ŻURAWINĄ

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

oscypek 2 szt
jajko 2 szt
płatki kukurydziane 2 szkl
żurawina 1 słoik
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: PANIEROWANY OSCYPEK Z ŻURAWINĄ

Oscypki pokrój w plasterki. Roztrzep jajka, Płatki kukurydziane drobno pokrusz.. Plasterki oscypków panieruj w jajku i płatkach kukurydzianych.Smaż na głębokim oleju na złoty kolor. Podawaj z żurawiną

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak