Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Chrupiące kurczaczki

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pierś z kurczaka 1 szt
sos czosnkowy 1
jajko 1
Kurczak panier do drobiu Prymat 1

Przepis i sposób przygotowania na: Chrupiące kurczaczki

Pierś z kurczaka kroimy w grubsze paski, sypiemy przyprawami do smaku. Paski moczymy w jajku a następnie w panierce, często w sklepach są specjalne tak zwane chrupiące panierki. Smażymy na głębokim tłuszczu. Podajemy z sosem czosnkowym lub jakimś innym. Doskonałym dodatkiem do takiego dnia mogą być frytki i jakaś surówka.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kate131 03.06.2012 13:00
apetyczne
kasiaw 29.03.2012 09:52
właśnie zrobiłam z twojego przepisu i się nie pomyliłam pychota
kasiaw 26.02.2012 21:47
ładnie wyglądają i muszą być pyszne
jasiek 08.01.2012 16:42
SUPER
Wiesława2 08.01.2012 11:56
mmm pycha
aga130982 08.12.2011 12:22
mniammmmm
ronald88 07.12.2011 10:37
super
Krzysztof24 22.11.2011 16:11
gites majonez !
Ewa95 18.11.2011 16:00
mniam
basik00 16.11.2011 11:00
pycha
kasiazur 16.11.2011 09:37
jakie to proste...
Monika111 15.11.2011 16:11
lubię takie :)
Wiesława2 15.11.2011 15:59
super!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak