Pianka ze słodkiej śmietanki do andrutów

Pianka ze słodkiej śmietanki do andrutów

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • śmietanka

    700 ml
  • cukier

    25 dkg
  • wanilia

  • sok i konfitury

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Zimną śmietanę ubić na pianę, włożyć trochę wanilii, wsypać kubek cukru i ostrożnie wymieszać i wyłożyć delikatnie na półmisek. Oblać sokiem, ozdobić konfiturami i okładać andrutami.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

bercik1

20.05.2011 23:25
Musi fajnie smakować.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat