Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

roladki z indyka z szynką i żółtym serem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szynka 4 plaastry
ser żółty 4 plastry
chilli do samku
sól do smaku
jajko 1 sztuka
bułka tarta pikantna do panierowania
olej do smażenia
indyk 4 kotlety

Przepis i sposób przygotowania na: roladki z indyka z szynką i żółtym serem

mieso myjemy, osuszamy, lekko rozbijamy. Mięso nacieramy chilli. Na każdym kawalku układamy plaster szynki i sera. Zwijamy. panierujemy w jajku z sola i bułce tartej. Smażymy na złoty kolor.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak