Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

DORSZ W PAPRYCE

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

dorsz 2 szt
papryka
masło
sól
majeranek
tymianek
czosnek
cebula

Przepis i sposób przygotowania na: DORSZ W PAPRYCE

czosnek,cebulę kroimy w plasterki,rybę nacieramy przyprawami.Do środka wkładamy po kilka plasterków czosnku.
układamy plastry cebuli,czosnek,na to rybę zawijamy w folię pieczemy około 30min w temp 180stopni.Dekorujemy plastrami papryki

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak