Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pianka z powideł na surowo

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

białko 2
cukier 30 dkg
powidła

Przepis i sposób przygotowania na: Pianka z powideł na surowo

Białka, cukier i powidła włożyć do miski i utrzeć drewnianą łyżką do momentu stania się masy pulchnej i gęstej. Następnie wyłożyć na półmisek w kształt piramidy, oblać sokiem, udekorować konfiturami. Można ją zapiec i podawać z bitą śmietaną i sosem czekoladowym lub wiśniowym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bercik1 15.12.2011 23:31
Fajny pomysł.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak