Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ŁOSOSIOWA PASTA KANAPKOWA

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

serek naturalny 250 g
wędzony łosoś 150 g
śmietana 3
cytryna 1/2
sól
pieprz
koper świeży 1 pęczek

Przepis i sposób przygotowania na: ŁOSOSIOWA PASTA KANAPKOWA

Serek rozgniatamy w misce widelcem. Plastry wędzonego łososia kroimy w drobniutką kosteczkę, koperek dokładnie siekamy. Wszystkie trzy składniki dokładnie z sobą mieszamy, dodając śmietanę by uzyskać odpowiednią konsystencję pasty. Doprawiamy do smaku sokiem z cytryny, solą i pieprzem. Podajemy na kanapkach udekorowanych gałązką koperku lub plasterkiem cytryny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kasienka23 09.12.2011 11:32
z pewnością smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak