Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Przystawka z fasoli i kabanosa

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

papryka czerwona 1 szt
kabanos 10 dag
oliwa
sól
sok z cytryny
korniszony 2 szt
Pieprz biały mielony Prymat
cebula dymka ze szczypiorkiem
fasola 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Przystawka z fasoli i kabanosa

Papryke myjemy pozbawiamy gniazda nasiennego i kroimy w długie paski .Kabanosa kroimy w kawałki ok 1 cm .Korniszona przekrawamy na pół i kroimy w plasterki. Dymkę siekamy .Fasolę odcedzamy . Składniki łączymy mieszamy .doprawiamy sokiem z cytryny ,pieprzem,solą i oliwą .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

cukiereczek 13.05.2013 10:28
szybka i smaczna
iwa643 15.11.2011 06:30
Podajemy z lodówki zimne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak