Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Poncz z czarnego bzu

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sok z czrnego bzu 500 ml
Goździki całe Prymat 3 szt
cynamon 1 szt
cukier 2 łyżeczka
liście naparu 3 szt
herbata czarna 500 ml

Przepis i sposób przygotowania na: Poncz z czarnego bzu

Sok, goździki i cynamon zagotować przecedzić wywar połączyć herbatą albo z naparem z liści jeżyn. Posłodzić do smaku zamiast herbaty można dodać gorącego wina.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak