Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z bryndzy i korniszonów

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bryndza 250 gram
ogórki 3 sztuki
jogurt 4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z bryndzy i korniszonów

Bryndzę chwilę ucieramy, następnie dodajemy jogurt lub śmietanę i wszystko mieszamy. Ogórki drobno kroimy w kostkę i łączymy z masą serową. Powstałą pastą smarujemy pieczywo. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 03.01.2014 12:49
moja ulubiona
ewaa 06.07.2012 22:06
fajny przepis
Dorota37 21.05.2012 08:52
ciekawy przepis
berys18 02.04.2012 17:47
pyszności
Tika4444 31.03.2012 20:35
świetny pomysł
olkaaa 06.03.2012 07:49
extra
Ada-Gaba 16.02.2012 13:24
pyszniutkie
Wacław 27.01.2012 09:33
fajny przepis !
Ewelina38 19.01.2012 13:44
coś dla mnie :)
Ania67 18.11.2011 10:20
Jestem wielką miłośniczką serów- pycha
zdzislawa2 17.11.2011 11:40
uwielbiam bryndzę i korniszony :)
kate.500 14.11.2011 20:38
zostało jeszcze troche? to ja poproszę na kanapeczke

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak