Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śledzik z fasolą według Agi

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

płaty śledziowe 5 sztuk
cebula
fasola czerwona z puszki
majonez 2 łyżki
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Śledzik z fasolą według Agi

Śledzie moczymy około 2 godziny w zimnej wodzie,odcedzamy.Fasolę odcedzamy,cebulkę drobniutko kroimy.Płaty kroimy w kostkę.Wszystkie składniki łączymy ,dodajemy majonez,doprawiamy sola i pieprzem.Wstawiamy do lodówki aby potrawa się schłodziła.Smacznego:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Malgorzata549 13.04.2015 08:26
ciekawe połączenie
Margo1 01.04.2015 08:42
Dawno nie jadłam takiej sałatki
Krystyna32 09.01.2012 10:44
super
Rogalik 11.12.2011 21:43
lubię
irenka 17.11.2011 20:41
fantastyczny ten śledzik
joanna77 17.11.2011 19:31
ja tez lubię
Kuchareczekjeden 15.11.2011 18:48
bardzo lubię
Kuchareczekjeden 15.11.2011 18:48
bardzo lubię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak