Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Polędwica w musztardzie

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wędzonej polędwicy 1 kg
musztardy 1 słoik
mąki 1/2 szklanki
jajko 1
olej 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Polędwica w musztardzie

Mąke, jajko i musztardę utrzeć na jednolitą masę. Blachę do pieczenia wysmarować olejem i ułóżyć na niej mięso. Polędwice polać masą musztardową. Wstawić do rozgrzanego piekarnika. Piec dopuki wierzch mięsa nie zarumieni się.

Smacznego!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jasiek 07.07.2011 13:59
dobra
diablica85 30.06.2010 10:36
Polecam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak