Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zapiekanka Joanny

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bułka paryska 2 szt
pieczarki 400 gram
papryka czerwona 1 szt
sos 1 szt
Przyprawa do pizzy i dań kuchni włoskiej Prymat 1 szt
ser gouda 200 gram

Przepis i sposób przygotowania na: zapiekanka Joanny

1- Bułkę paryską kroimy na pół przecinamy 2- Polewamy sosem Salsa Winiar dokładnie każdą bułkę po chwili posypujemy przyprawą do pizzy 3- Pieczarki smażymy dusimy na patelni ze szczyptą pieprzu i soli 4- Farsz z pieczarek kładziemy na bułki paryskie 5- na pieczarki kładziemy szynkę i paprykę czerwona pokrojona w kostkę 6 --Wkładamy do piekarnika na 10 minut po czym kładziemy ser i 5 minut trzymamy w piekarniku do rozpuszczenia i gotowe 7-Porą dekorujemy nasza bagietkę smacznego

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Małgorzata106 27.04.2012 17:23
super
Anna133 13.03.2012 06:52
Tez robię sama i uwielbiamy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak