Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mój smalec

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

słonina 200-300 gram
czosnek 2 ząbki
cebula 0,5
Kucharek przyprawa uniwersalna
Majeranek suszony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Mój smalec

Słoninę kroimy w kostkę,wrzucamy do garnka i przetapiamy na małym ogniu. W między czasie kroimy drobno cebulkę i czosnek,dodajemy do słoninki i zwiększamy ogień. Przyprawiamy Kucharkiem i majerankiem a gdy się zarumieni wylewamy do miski i chłodzimy. Pyszny! :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewa6274879 13.11.2011 20:46
Swój najlepszy - do tego świeżo upieczony chleb i ogórek kiszony - mniam!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak