Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surówka z czerwonej kapusty z majonezem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula biała 2 szt
jabłka 1 szt
sól do smaku
pieprz do smaku
majonez tradycyjny pół słoika małego
Musztarda miodowa Prymat 2 łyżki
kapusta czerwona pół główki

Przepis i sposób przygotowania na: surówka z czerwonej kapusty z majonezem

kapustę umyć i pokroić cienko cebulę obrać i pokroić w kostkę jabłka obrać umyć i zetrzeć na grubych oczkach i wymieszać wszystko z majonezem i musztardą i doprawić do smaku

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kasiek 29.09.2012 22:30
uwielbiam czerwoną kapustę i danie z nią
Iwona45 13.12.2011 22:36
pycha
Patrycja33 27.11.2011 13:43
zapomniałam dodać garść kukurydzy do przepisu

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak