Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ziemniaki z patelki

3.0
(18)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ziemniaki 6 sztuk
cebula 2 sztuki
parowki drobiowe 6 sztuk
keczup
kiełbasa śląska 10 dag
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Ziemniaki z patelki

Ziemniaki obrać z mundurków, umyć. Pokroić na dość grube słupki. Dać na gorący tłuszcz. Smażyć chwilę pod przykryciem. Kiełbasę i parówkę pokroić w krążki, cebulę w krążki. Dodać do ziemniaków. Smażyć do miękkości ziemniaków. Przełożyć na talerz. Polać keczupem, przyprawić solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

hastalavista 01.02.2012 10:17
bardzo smaczne :)
Margo1 02.01.2012 10:04
apetycznie wygląda
aga130982 14.12.2011 08:29
pycha
Kuchareczekjeden 07.12.2011 14:38
lubię takie
aga130982 18.11.2011 11:14
smaczne danie i szybkie
Kate131 17.11.2011 07:22
z parowkami nie robilam
gosia47-47 15.11.2011 07:22
u mnie tez dziś problem z obiadem już rozwiązany
pioge7 14.11.2011 09:13
apetyczny ma wygląd: dziś u mnie na obiedzie D:
kasiaw 13.11.2011 15:35
smaczne, tanie łatwe, szybkie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak