Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty kiszonej

2.0
(9)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 70 dag
marchew 2 szt.
por 1 szt.
oliwa do smaku
Pieprz biały mielony Prymat do smaku
cukier do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty kiszonej

Kapustę kiszoną posiekać i przełożyć do misy. Marchew obrać i zetrzeć na grubych oczkach tarki. Pora drobno posiekać. Wymieszać. Przyprawić do smaku białym pieprzem, imbirem i cukrem. Skropić oliwą z oliwek.

Jak dla mnie - najlepszy dodatek do obiadu:)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Misiek1 01.12.2011 14:49
Dołączam do wielbicieli surówek z kapusty kiszonej:)
aguus 18.11.2011 06:40
Uwielbiam!
Gosia40 14.11.2011 00:08
Moja ulubiona surówka:)
owocówka 13.11.2011 10:05
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak