Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

podduszane pieczarki

mic
2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 50 dag
sól do smaku
pieprz do smaku
czosnek 3 ząbki
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: podduszane pieczarki

Pieczarki obrane i pokrojone wzdłuż wrzucamy do woka, na którym znajduje się rozgrzany tłuszcz. Obieramy i wyciskamy 3 ząbki czosnku do woka. Doprawiamy do smaku przyprawami ( duża ilość). Dusimy 10 minut. Pieczarki są smaczne do obiadu ale takze same do zjedzenia z chlebkiem na kolacje.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Piter 31 22.06.2013 14:55
Lubię takie pieczarki zjeść sobie z chlebem.
Elżbieta17 13.11.2012 12:26
pyszne:)
Lidia6 01.04.2012 10:50
o tak pyszne
kamyk 29.11.2011 08:15
pycha pieczareczki i do tego kurczak

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak