Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zapiekanka I

mic
2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ser 10 plasterków
papryka 1 słoik
cebula 3 sztuki
pieczarki 15 dag
masło do smarowania
olej do smażenia
wędlina 10 plasterków
kajzerka 5 sztuk

Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekanka I

Obrane, pokrojone wzdłuż pieczarki podduszamy na patelni, doprawiamy pieprzem i solą oraz papryką do smaku.

Paprykę płuczemy i kroimy w kostkę, cebulę kroimy wzdłuż.

Bułki kroimy na pół, smarujemy masłem.

NA każda połówkę bułki kładziemy po plasterku wędliny, kladziemy wd. uznania pokrojona w kostkę paprykę, podduszone pieczarki, cebulę , pokrywamyy serem. Tak postepujemy z każdą i pieczemy około 10-15 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

TEtalicha 23.06.2013 18:29
obię coś takiego
gosia1988 29.05.2013 19:29
świetne :)
Ewelina38 16.03.2013 15:43
są pyszne i często robię je na kolacyjkę :)
Seba 05.01.2013 09:28
smaczne
tessa 10.09.2012 14:48
super
Dorota37 08.09.2012 14:19
super
ewaa 23.06.2012 22:42
super
kupiska 30.04.2012 20:05
jedna z moich ulubionych potraw
Papryczka 18.03.2012 13:41
super
leonkot 16.03.2012 15:14
prawie jak malutkie pizze :)
cooleczka 21.12.2011 15:06
ja robię coś takiego gdy mam pieczywo z poprzedniego dnia ;)
LuKaSz4761 17.12.2011 08:29
Super
Reda 16.12.2011 05:52
extra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak