Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bigos

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 1kg
kapusta biała główka
kiełbasa 2laski
cebula 1
żeberka
łopatka
przecier pomidorowy
Liść laurowy suszony Prymat
ziele angielskie
pieprz
sól
przyprawa do potraw
grzybki suszone
margaryna

Przepis i sposób przygotowania na: Bigos

Kapustę kiszoną gotować,dorzucić pokrojoną białą kapustę i razem gotować.Składniki mięsne i cebule,kiełbasę ,pokroić,podsmażyć na margarynie.Do ugotowanej kapusty dorzucić usmażone składniki,dodać koncentrat pomidorowy,grzybki,przyprawy.Wszystko razem wymieszać i dusić na małym ogniu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Barbara/zuza22_85 01.12.2011 18:47
pycha
Ewa95 21.11.2011 20:43
mniam
pioge7 12.11.2011 20:35
uwielbiam bigosik :D

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak