Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos to spaghetti

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso mielone 40 dag
olej
koncentrat pomidorowy
sos
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Sos to spaghetti

Kroki postępowania

1
Najważniejszy składnik mięso mielone, najlepiej zamrożone. Odmrażamy.
Krok 1 - Sos to spaghetti foto
2
Następnie dzielimy na kawałki i wkładamy do rozgrzanej patelni z olejem. Smażymy aż mięso zmieni kolor na ciemniejsze.
Krok 2 - Sos to spaghetti foto
3
Dodajemy sos np z ananasem, kukurydzą, do tego dodajemy koncentrat. Przyprawiamy do smaku przyprawami.
Krok 3 - Sos to spaghetti foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

SmacznaPyza 23.12.2012 20:48
a dlaczego najlepiej mięso mrożone?
Angelika10 28.11.2011 21:25
Bardzo dobre.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak