Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mus z selera

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

seler 1
śmietana 1 szklanka
Żelatyna wieprzowa Prymat 2 łyżka
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Mus z selera

Seler pokroić, wrzucić do wody. Zetrzeć na jednolitą masę. Żelatynę rozpuścić zalać seler. Wcześniej dodać śmietany do musu z selera. Zostawić w lodówce.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak