Pasta jajeczna z przecierem pomidorowym

Pasta jajeczna z przecierem pomidorowym

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jaja

    5 szt
  • przecier pomidorowy

    1ł łyżeczka
  • majonez

    1 łyżka
  • szczypiorek

    1 pęczek
  • sól, pieprz

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jaja ugotować, obrać.Zmiksować dodać przecier, majonez.Wszystko wymieszać.Szczypiorek pokroić.Dodać do pasty doprawić solą i pieprzem.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (13)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

cooleczka

22.03.2013 11:09
nigdy nie wpadłam na to, zeby dodać do pasty przecieru pomidorowego - muszę spróbować :)

Emilia21

03.09.2011 18:12
super

Emilia21

03.09.2011 18:12
super

agata1722

21.07.2011 13:12
smaczna

agata1722

21.07.2011 13:12
smaczna

gusia1000

17.05.2011 17:46
Dobra.

Ewelina38

28.04.2011 20:01
fajny pomysł na pyszne śniadanko

gosia47-47

27.01.2011 10:20
pyszne

Marta98

26.01.2011 20:43
super

Iwusia

17.01.2011 19:44
pychotka :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat