Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wołowina pod beszamelem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ugotowana marchew 3
mleko 2 szklanka
masło 3 łyżka
mąka 3 łyżka
Gałka muszkatołowa cała Prymat
sól do smaku
pieprz do smaku
wołowina gotowana 60 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Wołowina pod beszamelem

Mąkę przesmażyć na maśle, dodać mleko, przyprawić do smaku. Wołowinę pokroić na plastry, obłożyć pokrojoną marchewką, sosem zalać mięso, zapiekać 20 minut w 180 stopni C.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak