Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Filety z flądry

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z flądry 4
koperek 4 gałązki
oliwa 3 łyżki
pieprz 1 łyżeczka
wino białe wytrawne 1/2 szklanki

Przepis i sposób przygotowania na: Filety z flądry

Filet umyć i osuszyć posypać pieprzem. Ułożyć w posmarowanym oliwa naczyniu do zapiekania. na każdym filecie położyc gałązkę koperku. zalać winem nakryć folią aluminiową. wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni piec ok 10 minut

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jerry1 28.02.2012 09:55
dobre:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak