Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Roladki ze schabu

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ser żółty 10 plasatrów
szynka wędzona 10 plastrów
olej do smażenia
pieczarki 0,5 kg
sos pieczeniowy 1
schab bez kości 10 kotletów ok. 1 kg

Przepis i sposób przygotowania na: Roladki ze schabu

Kotlety rozbić, obsypac solą i pieprzem. Na każdym układać po plastrze sera i szynki i zwijać w ruloniki. Obsmażyc na patelnii. Przełóżyc do rondelka i zalać wodą, tak by mięso było przykryte. Pieczarki pokroić w plasterki, podsmażyć na patelnii i przełożyc do mięsa. Dusic do miękkości roladek. Sos pieczeniowy rozrobic i wlac do rpladek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorota37 02.05.2012 08:50
super
Maniek2 23.03.2012 17:46
muszą być pyszne
novita23 22.12.2011 08:14
mniamm
Wacław 18.11.2011 19:50
pyszniutkie !
Motorek 13.11.2011 12:02
smaczne
Magdalena42 11.11.2011 17:14
mniam :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak