Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

serca karczochów w sosie pomidowym

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

serca karczochów 12
sok pomidorowy 1 szklanka
sól
pieprz
ząbek czosnku 1 szt
estragon 2 łyżeczki
bazylia świeża 2 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: serca karczochów w sosie pomidowym

W misce wymieszać wszystkie składniki, włożyć na noc do lodówki. Wyjąć serca karczochów z marynaty, pokroić w ćwiartki. Podzielić na 4 porcje, podawać zalane marynatą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak