Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kotlety mielone na kapuście

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 300 gram
sól do smaku
pieprz do smaku
mięso mielone 500 gram
jajko 1 szt
Bułka tarta klasyczna Prymat 100 gram
olej 4 łyżki
grzyby suszone 50 gram

Przepis i sposób przygotowania na: Kotlety mielone na kapuście

Grzyby wypłukać,namoczyć na kilka godz.Kapustę kiszoną z grzybami gotować około 1 godz,doprawić przyprawami do smaku.Do mięsa mielonego dodać jajko i przyprawy wymieszać,formować kotlety.Kotlety obtoczyc w bułce tartej i usmażyć na oleju.Usmażone kotlety układamy na kapuście i podajemy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

cooleczka 06.07.2013 14:21
świetne są takie kotlety
Milena87 17.05.2013 07:16
bardzo fajne kotlety
gosia56 25.12.2012 11:44
lubię takie
Iwusia 20.12.2012 23:33
super :)
Robert10 16.03.2012 19:49
extra
Ania67 08.12.2011 12:29
uwielbiam
mirosława4 17.11.2011 21:14
smaczne
RenataZ-et 13.11.2011 15:04
bardzo lubię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak