Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

makrelka w majonezie

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

filet z makreli 60 dag
sól, pieprz do smaku
Żelatyna wieprzowa Prymat 1 łyżeczka
majonez 1 słoik
włoszczyzna

Przepis i sposób przygotowania na: makrelka w majonezie

ugotować filety w wywarze włoszczyzny doprawić ugotowany filet ułożyć na półmisku żelatynę namoczyć i podgrzać przestudzoną dodać do majonezu sosem polać rybę udekorować

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

KasiaK90 14.06.2012 08:33
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak