Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

rolada z andruta

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

masa
herbatniki 3 paczki
kakao 2 łyżki
cukier 1/2 szkl.
mleko 1 szkl.
andrut

Przepis i sposób przygotowania na: rolada z andruta

herbatniki zemleć,zagotować mleko z cukrem dodać kakao i wymieszać do gotującej masy wsypać zmielone herbatniki dokładnie połączyć i posmarować ciepłą masą zwijać roladę owinąć w folię spożywczą i wstawić do schłodzenia.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 04.03.2012 11:16
pycha
Angelika10 13.11.2011 22:02
Pychotka :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak