Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

groszek szparagowy polany zrumienioną na masełku bułką tartą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasolka szaragowa 1 kg
masło kostka
Bułka tarta klasyczna Prymat 4-5 łyżek
sól 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: groszek szparagowy polany zrumienioną na masełku bułką tartą

Gotujemy fasolkę w osolonej wodzie do miękkości,odcedzamy. Masło klarujemy w rondelku i dosypujemy bułkę,chwilkę rumienimy i polewamy nią porcje fasolki. Ja posypuję jeszcze cukrem ale to co kto woli;)
.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak