Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z marchewki do jajek

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

marchewka 3 szt.
majonez tradycyjny 4 łyżki
Musztarda sarepska Prymat 1 łyżka
sól do smaku
ogórek konserwowy Smak 3 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z marchewki do jajek

Marchewkę ugotować w osolonej wodzie. Następnie odcedzić, zmiksować blenderem. Dodać pokrojone w drobną kostkę ogórki. Dodać majonez i musztarde. Wymieszać. Przyprawić. Kłaść na przekrojone na połówki jaja na twardo.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak